Serveis per petits i grans empresaris!

  • Disseny i Publicitat

Dissenyem la imatge global dels nostres clients tenint en compte els valors claus del disseny l’ordre, l’equilibri, el color, el contrast, l’èmfasi, el moviment, els motius repetitius, la proporció, la proximitat, el ritme, la textura, la unitat i l’espai en blanc entre d’altres. Fent única la seva identitat corporativa.

  • Comunicació Interna

Planifiquem projectes de comunicació interna, una part fonamental de les empreses. Una notable comunicació interna incrementa la satisfacció de les persones amb la  tasca que desenvolupen i fomenta, al mateix temps, una transmissió informal (a través del boca a orella) de les activitats i la gestió que realitza l’organització.

Facilita el sentiment de pertinença de les persones amb l’organització i fomenta la seva fidelització donant una imatge de notorietat a la empresa.

  • Planificació dels mitjans

Planifiquem els suports més adients per desenvolupar una campanya publicitària. Amb l’aparició de nous mitjans ha facilitat la multiplicació de les possibilitats comunicatives, però també ha provocat problemes tals com la fragmentació de les audiències. Nosaltres mitjançant un estudi seleccionem els més adequats per cada empresa i proposem els mitjans més afins al públic objectiu al que ens dirigim, perquè l’important és encertar i rentabilitzar la inversió del nostre client.

  • Gabinet de premsa

Gestionem tots els recursos en l’àmbit de la premsa per així pro activar una imatge positiva de la organització. Realitzem:

Notes i convocatòries de premsa
Dossier de premsa
Rodes de premsa
Clipping de noticies
Manteniment noticies web
  • Comunicació per incentius

Programem activitats outdoor per les empreses, tenint en compte els estímuls directes o indirectes que la organització ofereix als seus clientes o empleats per a motivar-los positivament i reactivar els beneficis o la imatge de l’empresa.

Les activitats coaching que organitzem, les adeqüem a un entorn idoni per tal que el dia de la realització sigui tot perfecte. Proposem visites turístiques i culturals a espais singulars, seleccionem guies, autocars, restaurants, rutes gastronòmiques, organitzem turisme actiu, activitats multi-aventura, concursos…

  • Planificació i proposta de projectes

Creem projectes creatius i innovadors que serveixen per reactivar el fenomen social i empresarial. Avaluem les mancances de l’actual entorn i desenvolupem projectes per empreses i institucions per resoldre-les amb clau d’èxit.

  • Gestió de patrocini

U-val events dòna suport a les empreses i institucions a definir i impulsar la seva política de patrocini i trobar les millor opcions de patrocini en consonància amb els seus objectius estratègics, de posicionament i de comunicació.

  • Organització d’actes i RRPP

Som especialistes en la organització d’actes dirigits a les empreses. Analitzem i planifiquem l’acte més adequat per cada ocasió, ens adeqüem a les necessitats dels nostres clients, i som presents en totes les etapes, preocupant-nos de generar les màximes oportunitats pel seu negoci: l’espai, el disseny , la contractació de les hostesses, l’organització de càterings, el merchandising, relacions amb els mitjans…

Fires i congressos

Presentacions i llançament de nous productes

Convencions, seminaris i presentacions

Organització i gestió d’espectacles.

Deixa un comentari